Gratis levering

Ved køb over 900kr.

0 Kr

Kurv

Indkøbskurven er tom!

Privatlivspolitik

Databeskyttelseserklæring for Coffee Company

Denne databeskyttelseserklæring gælder for indsamling og brug af personoplysninger på coffeecompany.dk og i forbindelse med køb og andre henvendelser til Coffee Company ApS.

Her finder du informationer, bl.a. om hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til og hvilke rettigheder du har. Coffee Company ApS, CVR-nr.: 27109381 er ansvarlige for behandlingen og kan til enhver tid kontaktes på mail (info@coffeecompany.dk) eller telefon 2514 1876, hvis du har spørgsmål.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Når du skal handle på hjemmesiden eller direkte hos os, skal du i mange tilfælde opgive følgende oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail, kortoplysninger og leveringsadresse. Registreringen af disse oplysninger er en forudsætning for at købet kan gennemføres. I forbindelse med køb og henvendelser vil vi også gemme: Købshistorik, servicestatus- og historik og reparationer.
Har du oprettet en brugerprofil på hjemmesiden, gemmer vi følgende oplysninger: Personilige oplysninger, postadresse, telefonnummer og e-mail. Ved oprettelse af brugerprofil kan du vælge om du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet via link i mailen.
Vi bruger såkaldte cookies og lignende teknologier, som genererer oplysninger, vi bruger til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden og til andre analytiske og statistiske formål. Disse oplysninger benyttes på et aggregeret niveau, men enkelte oplysninger vil kunne betragtes som personoplysninger på indsamlingstidspunktet, såsom din IP-adresse.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vores forpligtelser i henhold til gældende lovgivning overfor dig som kunde, herunder levering, relevant rådgivning og service, opfølgning på køb og tilbud.
Administrere dine oplysninger, såfremt du har oprettet en kundeprofil på vores hjemmeside.
Elektronisk markedsføring (nyhedsbreve), såfremt du eksplicit har givet samtykke til dette.
    
Hvem har adgang til dine personoplysninger?

Samarbejdspartnere, herunder vores hjemmesides hostingservice, betalingskort indløsningsservice samt e-Conomic, som vi anvender som økonomisystem.
Vi videregiver ikke din data til andre, end til revision og relevant myndighed, for lovpligtig dokumentation af vores bogholderi, og I henhold til bogføringsloven I almindelighed.
Personoplysninger kan i særlige tilfælde blive udleveret til relevante offentlige myndigheder, såfremt dette bliver os pålagt i henhold til gældende lov.

Dine rettigheder

Du kan til en hver tid gøre dine rettigheder gældende ved at kontakte os.

Hvis du har givet os dit samtykke til at modtage henvendelser fra os omkring tilbud, nyhedsbreve eller andet, kan du når som helst trække dit samtykke tilbage
Du har ret til indsigt i hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.
Du kan bede os berigtige/slette dine oplysninger. Såfremt du uenig i, hvordan vi behandler dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet.

Coffee Company sletter dine oplysninger efter gældende lovkrav.