0 Kr

Kurv

Indkøbskurven er tom!

Om Coffee Company

Coffee Company ApS blev etableret i 2003 og er et privat ejet firma med en drivkraft af stor faglig kompetence og teknisk ballast indenfor faget. Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger til virksomheder og private, hvor kundens behov definerer kaffeløsningen.

Vi holder os hele tiden ajour med udviklingen af ny teknologi, hvilke sikrer, at vi bliver ved med at levere kvalitetsløsninger, som understøtter kundernes behov. 

Hos Coffee Company er vi autoriseret forhandler og reparatør af det schweiziske brand JURA, der er et af de førende mærker indenfor fuldautomatiske espresso- & kaffemaskiner. Der findes et bredt sortiment af JURA maskiner, som kan anvendes både til privat og erhverv. Coffee Company servicerer og repararer din Jura espressomaskine fra dag til dag med udkørende servicebiler eller indlevering på vores værksted i Hørsholm. Vi har meget fleksible åbningstider -det er blot at tage telefonen og ringe og aftale, hvornår du vil indlevere din maskine. Det er naturligvis også muligt med forsendelse t/r.

Vi elsker kaffe, og har igennem mange år nøje udvalgt vores kaffeblends, som er endt ud i serierne "Macco" og "Hirschholm". Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af særprægede eksklusive kaffeblandinger til at kunne opfylde selv de mest kræsne kunders behov. Livet er for kort til dårlig kaffe og derfor sikrer vi en høj kvalitet i vores kaffebønner. Vi har naturligvis også økologiske/fairtrade bønner i vores sortiment.

Kaffen er noget de fleste nyder hver dag, så derfor sætter vi en stor ære i, at vores kunder er tilfredse med smagen. Køber du en Jura Espressomaskine hos os, sørger vi naturligvis for en grundig vejledning i maskinen samt at den er korrekt indstillet til netop din smag og kopstørrelse. Så er det blot plug and play når du kommer hjem.

Alle er velkomne til at ringe og få råd og vejledning om maskinerne - nye og brugte.

Vi har ofte demo- og brugte (renoverede) maskiner til salg. Ring og hør nærmere og bliv eventuelt skrevet op.