0 Kr

Kurv

Indkøbskurven er tom!

Kaffe

Coffee Company har dels vores egne nøje udvalgte blends af kaffebønner, som vi har solgt gennem rigtig mange år. Vores kaffer er pakket i en beskyttende atmosfære, som har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning og dermed opnår langvarig holdbarhed. 

Derudover har vi indgået et samarbejde med Midtjysk Kafferisteri, som er et mikroristeri, der rister de fleste af vores bønner.  

Vi har pt. 6 følgende varianter:

  • Macco Golden (blend) mørk ristning
  • Hirschholm Golden - (blend) mellem mørkristet
  • Hirschholm White (blend) lys ristning
  • Hirschholm Black (blend) mørk ristning
  • Hirschholm Red (blend) mørk ristning

Vores kaffer sælges kun som hele bønner i højeste kvalitet. Fem forskellige varianter til en hver smag. Der er kræset om valg af bønner - Arabica og Robusta - og vi sætter en ære i den gode smagsoplevelse. 

Vores kaffebønner er såvel egnede til fuldautomatiske kaffemaskiner (vores fortrukne valg er JURA Espressomaskiner) samt til stempelkande og filterkaffe. Uanset hvordan du nyder din kaffe så er friskmalede bønner altid værd at foretrække. Hos os kan man få malet sine bønner på en professionel kværn. Alternativt kan man anskaffe sig en kaffekværn og kun male den portion bønner, man skal anvende gang på gang.

Vores kaffebønner kommer i poser af 500 gram, hvormed man undgår at bønnerne for hurtig bliver for gamle, hvor aromaen er forduftet. Husk altid at anvende frisk koldt vand til brygning af kaffe (med mindre man anvender aktivt kulfilter i maskinen).

Når man brygger en kop kaffe, skal den drikkes indenfor 20 minutter, da aromaen ellers damper eller ilter væk.

Livet er for kort til dårlig kaffe !

Coffee Company - Det er dér kaffen kommer fra!Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)