0 Kr

Kurv

Indkøbskurven er tom!

Leasing/Leje Erhverv


Leasing af JURA Espressomaskiner

Hos Coffee Company er det muligt at lease alle erhvervsmaskiner/løsninger. Vi har et samarbejde med flere godkendte leasingselskaber, som finansierer leasing af udstyr fra kr. 3.500,00 til store rammeaftaler med fordelagtige vilkår. Lad os hjælpe dig videre med din næste leasingaftale.


Leje af kaffemaskiner

Tiderne gør, at det nogen gange er rigtig svært at blive godkendt hos et leasingselskab, og hvad gør man så, hvis man heller ikke kan skaffe likviditet til at købe? Coffee Company gør det nu muligt at leje "din kaffeløsning". Vi sørger naturligvis for levering, installation og grundig introduktion til maskinen.

Coffee Company leverer kvalitetsprodukter opsat og installeret af teknikere med mange års erfaring inden for branchen. Alle vores produkter er nøje udvalgt på forhånd, så de lever op til de høje krav, vi selv stiller, og vi ved, vores kunder også gør. Vi har et bredt produktsortiment, så vi kan dække de fleste behov.

Tag kontakt til os på tlf. 2514 1876 og få en snak om, hvordan du finder det rette produkt, så vi kan hjælpe din virksomhed i gang med en leasing- eller lejeløsning på kaffemaskiner etc.