0 Kr

Kurv

Indkøbskurven er tom!

Jura 3-fase rensetabletter 25 stk.

  • 299 Kr


Jura 3-fase rensetabletter 25 stk. er føjet til kurven

Nye Jura 3-fase rensetabletter - 25 stk.!

Fjerner kaffeolier samt smører og vedligeholder bryggeenheden, det nye er, at JURA 3-fase rensetablet samtidigt opløser kalk og derved giver en endnu bedre vedligeholdelse af maskinen. 

JURA rensetabletter nu i en  mere praktisk blister-pakning.

JURA 3-fase rensetabletter:

3 faser: rens, pleje og beskyttelse

Optimal hygiejne takket være rensefasen, fase 1. En særlig formular løsner effektivt kaffefedt og partikler i bryggeenheden. Vand opvarmet til 80 grader rengør og renser grundigt komponenterne udvendigt og indvendigt

Optimal pleje takket være plejefasen, fase 2. Særlige aktive ingredienser former en beskyttende barriere på komponenternes overflade. Hermed sikres en langtidsvirkende beskyttelse mod kafferester og kaffefedt.

Optimal beskyttelse til kaffemaskinen takket være den nye 3. fase, hvor opbygningen af kalkaflejringer forebygges med brug af kompleksdannere, som mindsker vandets hårdhed ved at fjerne kalcium og magnesium

Resultatet er en hygiejnisk og ren fuldautomatisk kaffemaskine, som sikrer dig den bedste kop kaffe i lang tid

Vedligeholdelse af de automatiske kaffemaskiner og hygiejne, når du arbejder med mælk, kaffe og vand, er nøglen til at opretholde et meget højt niveau af kaffekvalitet.

Alle fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA har en nul-vedligeholdelses brygge enhed med automatisk selv-rens ved tryk på en knap.
Vort forskningsteam har udviklet en enestående rengørings tablet.

Deres intensive arbejde betyder, at rengørings- og beskyttelsesegenskaberne af disse tabletter er væsentligt forbedret. Den nye 3-fase rengørings tablet renser ikke blot maskinen, men forsegler den også for at forsinke ophobningen af kaffe fedtrester.

Det er meget nemt at starte rengøringsprogrammet ved tryk på en knap.

JURA rensetabletter, pakke indeholder 25 stk.


Tags: JURA, Rensetabeltter,