• FRI FRAGT VED KØB OVER 699,00 KR.  
  • Tjek vores JURA DEMO-maskiner ud!
  • Kontakt os på 25141876 for gode råd og vejledning! 


0 Kr

Kurv

Indkøbskurven er tom!

JURA X6 (EA) Dark Inox

  • 20.625 Kr


JURA X6 (EA) Dark Inox er føjet til kurven

JURA X6 Dark Inox

En helt ny maskine til professionelt brug, hvor man kun vil lave kaffe/espresso/varmt vand.

JURA X6 Dark Inox er perfekt til op til 80 kopper om dagen på bla. kontorer, ”self service”, kantiner, morgenmadsrestauranter, tankstationer og mange andre steder, hvor man har brug for en maskine, der er nem at betjene og indstille.

JURA X6 Dark Inox har en 2,8” stor farveskærm med 6 store knapper, der er nemme at betjene, og maskinen har i alt 12 produkter at vælge imellem. 

Samtidigt har maskinen en usædvanlig lav vægt – 12,9 kg for en professionel maskine – der gør det nemt at flytte og servicere maskinen.

JURA X6 Dark Inox har mulighed for at låse bønnetårn, vandbeholder samt menuen og produkterne på maskinen.

JURA X6 Dark Inox har JURA SmartConnect installeret i maskinen fra fabrikken, og kan derfor også betjenes via en tablet eller IPad – download ”JURA Coffee” i App Store eller Google Play.

JURA X6 Dark Inox har P.E.P (Pulse Extraction Process).

For at få en længere ekstraktionstid, og dermed en endnu bedre espresso/ristretto, brygges disse kaffetyper nu med P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer.

På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid, og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktions tid på disse vil forringe kvaliteten på den enkelte kop.

JURA X6 Dark Inox har AromaG3 kværn, der nu efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere, således at man altid får helt friskkværnet kaffe også til den første kop.

Tags: JURA, espressomaskiner