• Tid til service på din JURA maskine? 
  • Vi har flere JURA-DEMO maskiner til salg
  • Ring til Jesper på 2514 1876 for råd og vejledning!
     


0 Kr

Kurv

Indkøbskurven er tom!

JURA A1 Piano White

  • 4.990 Kr


JURA A1 Piano White er føjet til kurven

JURA A1 Piano White

Højglans hvid - ikke til at modstå!!

Enkel og simpel maskine til alle der elsker kaffe - derudover har maskinen, som de andre i A-serien, aromalåg med silikone forsegling, nem ”touch” betjening og rengøring.

JURA A1, PianoBlack har fået P.E.P (Pulse Extraction Process).
For at få en længere ekstraktions tid og dermed en endnu bedre espresso/ristretto brygges disse kaffetyper nu med P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktions tid på disse ville forringe kvaliteten på den enkelte kop.

JURA A1, Piano Black har fået ny kværn – AromaG3 kværn, der nu efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere, således at man altid får helt friskkværnet kaffe også til den første kop. Enkel og simpel maskine til alle der elsker kaffe - derudover har maskinen, som de andre i A-serien, aromalåg med silikone forsegling, nem ”touch” betjening og rengøring.   

- Touch-betjening        
- P.E.P Pulse Extraction Process
- AromaG3 kværn
- 3 forskellige produktvalg (ristretto, Espresso og kaffe)
- 5-10 gram i brygenheden pr. brygning.
- 2 forskellige styrker
- 1,1 liter vandtank
- Claris Blue filter

Vedligeholdelse: Rensetabletter & Claris Blue filter.

CLARIS filterpatroner garanterer, at du altid får friskfiltreret, lækkert vand til din te og kaffe. Den er specielt designet til JURA's fuldt automatiske specialkaffemaskiner, har en neutral pH-værdi og er placeret direkte i vandtanken. Claris Blue filter finder du via dette link.

Renseprodukter finder du her!